Connect with us
Publicitate

Social

Cel mai mare parc destinat plimbării animalelor de companie din Braşov va fi deschis în acest week-end

Publicat

pe

În acest weekend, Primăria Brașov va deschide cel mai mare spațiu destinat plimbării animalelor de companie. Acesta este situat în zona Aleii de Sub Tâmpa și are o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați, fiind cel de al șaptelea astfel de spațiu din municipiul Brașov.

Publicitate

,,Până la sfârșitul acestei săptămâni vom finaliza această lucrare. Este un loc de agrement pentru câini și este cel mai generos din câte am amenajat în municipiul Brașov, alte șase fiind funcționale în interiorul cartierelor. Vom continua cu amenajarea unor parcuri pentru animalele de companie în alte patru locații din cartierele Tractorul, Bartolomeu și Noua.

Sunt multe cereri pentru astfel de zone și ne bucurăm că putem da curs solicitărilor venite de la deținătorii de animale de companie. Toate aceste spații pentru plimbatul câinilor sunt dotate cu bănci, coșuri de gunoi pentru colectarea dejecțiilor, iar cetățenii vor avea la dispoziție un panou cu regulile pe care aceștia trebuie să le respecte în interiorul spațiului”, a declarat Orantes Dincă, șeful Serviciului Amenajare Zone de Agrement. Amenajarea acestui spațiu a avut la bază și solicitarea semnată de mai mulți locuitori din zona centrului istoric care se confruntă cu faptul că nu toți deținătorii de câini înțeleg să curețe dejecțiile animalelor de companie, în special de pe trotuare.

În acest moment, pe lângă spațiul de Sub Tâmpa, în municipiul Brașov mai sunt funcționale alte șase astfel de zone: în capătul str. Grigore Ureche, pe str. Crinului, pe str. Carpaților, în Centrul Civic, pe b-dul Gării nr. 10, pe str. Apollo.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. Om cu minim 2 neuroni

  16 septembrie, 2020 at 8:12 am

  Ce bataie de joc!
  Oamenii se plimba de ani de zile cu cainii prin acel loc cat si pe toata tampa. Si vine Georgica acum sa tranteasca un gard pe o bucata de pamant, si voi lepre sugative de bani scuipati stirea fara sa o digerati.
  Daca ar arunca 2L de apa in Olt, ati zice ca a facut irigatii pentru agricultori.
  Cum bine zice Hagi, cuvantul asta ar trebui introdus in dictionar ca va descrie perfect. Atat pe voi cat si pe Georgica:
  JENIBIL!

 2. Sofia

  18 septembrie, 2020 at 11:04 am

  Ok, asta explică de ce toata zona de la baza Tampei a fost in șantier in plin sezon turistic. Într-o plimbare acum două săptămâni am observat cu stupoare cum bătrâni și mame cu sugari căutau în disperare o bancă pe care să se așeze. Toate erau ridicate pentru construcția părculețului canin, cu o lună înainte de alegeri. Mai mult: buldozere, praf, zgomot în plină zi. Absolut deplorabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes