Connect with us
Publicitate

Sport

Cei mai talentaţi sportivi străini din Braşov se întâlnesc într-o inedită competiţie de fotbal, dedicată chiar lor

Publicat

pe

Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov (ATBB) și Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) sunt încântate să anunțe prima ediție a „International Friendship Cup”, un turneu de fotbal ce are ca scop principal promovarea integrării străinilor în societatea brașoveană și nu numai, ce va avea loc pe 29 iulie, începând cu ora 10:00, la balonul Metrom. Cu mandatul de a utiliza sportul ca instrument puternic de promovare a fair play-ului, acest eveniment special va reuni jucători de diverse naționalități, promovând valorile de prietenie și colaborare.

Publicitate

Inițiativa „International Friendship Cup” a fost creată cu pasiune și dedicare de către Aldo Cuzquen Tirado din Peru, Miguel Amaya Montañez din Columbia, Manuel Gaspar Moran din Peru și Constantin Didenco din Republica Moldova. Astfel și-au propus să aducă împreună comunitatea locală și străinii prin intermediul unei competiții de fotbal incitante și prietenoase.

Turneul se va desfășura sub forma unui turneu fulger cu eliminare directă, cu sprijinul generos al OIM și în colaborare cu ATB Brașov. Ne bucurăm să invităm maxim 8 echipe să participe, fiecare echipă urmând să aibă cel puțin 4 jucători străini în componență. Fiecare echipă poate fi formată din maxim 10 jucători, cu vârsta minimă de 18 ani, iar fiecare meci va dura 40 de minute, împărțite în două reprize a câte 20 de minute fiecare.

„International Friendship Cup” nu se limitează doar la competiție, ci oferă și o serie de premii și recunoaștere individuală pentru performanțele remarcabile. Trofee, medalii și premii vor fi acordate în următoarele categorii: „Cel mai bun jucător”, „Cel mai bun portar”, „Cel mai bun fundaș” și „Marcatorul campionatului”. Așteptăm cu nerăbdare să vă impresionați cu talentul și abilitățile voastre fotbalistice.

Publicitate

Pentru a completa experiența acestui eveniment extraordinar, vor fi disponibile o varietate de opțiuni gastronomice și muzică pentru toate gusturile. Vă invităm să vă bucurați de mâncăruri delicioase și să vă dezlănțuiți pasiunea pe ritmurile muzicii, pentru o experiență completă și memorabilă.

Pentru mai multe detalii, atașăm linkul către eveniment, unde veți găsi și formularul de înscriere.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes