Connect with us
Publicitate

Administrație

Cei mai buni sportivi ai Braşovului, premiaţi la prima ediţie a „Galei sportului brașovean”

Publicat

pe

Municipalitatea brașoveană îi premiază, în data de 6 aprilie, pe cei mai buni sportivi ai Brașovului în anul 2022 în cadrul primei ediții a „Galei sportului brașovean”, eveniment care va fi organizat la Teatrul Sică Alexandrescu și la care sunt invitați să mai participe staff-urile tehnice ale sportivilor, dar și membrii ale familiilor sportivilor. Vor fi premiați sportivi și echipe din peste 30 de discipline sportive, care au realizat performanțe deosebite la nivel național și internațional.

„Această gală are rolul de a îi onora, în mod public, pe cei care fac cinste Brașovului din punct de vedere sportiv, de a îi prezenta comunității și, nu în ultimul rând, de a oferi modele copiilor și tinerilor care vor să realizez performanțe în sport. Deși este la prima ediție, această gală este una care reprezintă întreaga mișcare sportivă din orașul nostru, fiind premiați sportivi din peste 30 de discipline sportive, de la alergare montană la baschet ciclism, handbal, lupte sau sporturi de iarnă. Evenimentul va fi transmis live, astfel încât brașovenii să își cunoască campionii, să îi poate vedea pe cei care reprezintă cu atâta mândrie orașul nostru. Va așteptăm, joi, de la ora 18.00, pe pagina de Facebook a primăriei”, a declarat primarul Allen Coliban.

La „Gala sportului brașovean” vor fi premiați, atât cu premii în bani, conform prevederilor H.G. nr. 1.447/2008, cât și cu diplome onorifice sportivi din următoarele discipline: alergare montană; atletism; automobilism; badminton; baschet; biatlon; box; ciclism; ciclism montan; dansuri; echitație; escaladă; gimnastică; gimnastică ritmică; handbal; hochei; karate, Ju-Jitsu; lupte; MMA; natație; parapantă; parașutism aterizări; patinaj artistic; patinaj viteză; raliu; schi alpin; schi fond; scrimă; șah; tenis de câmp; tir sportiv; volei.

Sportivii au fost aleși, în urma propunerilor primite de la cetățeni, de către un juriu format din specialiști.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes