Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cei cinci „ţepari” care păcăleau bătrâni din Braşov prin metoda „accidentul” au fost arestaţi

Publicat

pe

Ca urmare a cercetărilor desfășurate de către polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Brașov, în cadrul dosarului penal în care s-a reușit identificarea și probarea activității infracționale a celor cinci persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de ”înșelăciune”, prin metoda ”accidentul”, la data de 30 mai procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov a înaintat dosarul cauzei către Judecătoria Brașov cu propunere de arestare prevenitivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a trei dintre aceștia pentru o perioadă de 30 de zile.

În tot acest timp, pe numele persoanei care s-a sustras cercetărilor a fost emis un mandat de aducere, iar aceasta a fost depistată și reținută de către organele de poliție din cadrul I.G.P.F. – Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României.

Bărbatul a fost preluat ulterior de către polițiștii brașoveni, care au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să se dispune soluția legală.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes