Connect with us
Publicitate

Economic

CEC Bank lansează un credit de nevoi personale cu dobândă fixă contractat integral online

Publicat

pe

CEC Bank lansează un credit de nevoi personale cu dobândă fixă, de 10,40% pe an, care poate fi contractat exclusiv online, fără niciun drum la bancă, prin patforma CEC_IN, suma maximă accesibilă fiind de 90.000 de lei. În cazul unui credit de 45.000 de lei, pe 5 ani, rata lunară se ridică la 985 de lei, iar DAE este de 11,9%.

”În ziua de azi, ne uităm la filme online, ne facem cumpărăturile online, putem să comandăm un taxi sau să ne rezervăm vacanţa online. Şi în zona serviciilor bancare, trebuie să oferim clienţilor o experienţă digitală la fel de bună. După lansarea conturilor online, CEC Bank continuă procesul de transformare şi modernizare, cu lansarea creditului de consum online. Vom continua eforturile de digitalizare şi vom aduce mai multe produse şi servicii bancare în zona digitală, inclusiv pe segmentul IMM-urilor. În acelaşi timp, credem în puterea unui model hibrid, în care canalul online vine în completarea reţelei de unităţi CEC Bank, cea mai mare din România”, a declarat Bogdan Neacşu, director general al CEC Bank.

Pentru lansarea creditului de nevoi personale online, CEC Bank a colaborat cu start-up-ul românesc, FintechOS şi cu compania de consultanţă Deloitte. În cadrul platformei CEC_IN, sunt folosite o serie de tehnologii inovative cum ar fi recunoaşterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme şi recunoaştere facială, precum şi un modul automat de analiză şi decizie.

Creditul de nevoi personale online se acordă pe baza unui flux simplificat care durează doar câteva minute: clientul selectează suma dorită, oferă informaţii despre situaţia financiară şi statutul profesional şi îşi introduce datele de identificare,  verificarea şi confirmarea informaţiilor introduse realizându-se printr-un apel video. Verificarea eligibilităţii, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF şi a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea clientului sunt semnate electronic. În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat tot electronic.

Publicitate

După semnarea contractului, suma este virată în contul curent de la CEC Bank. Clienţilor noi, banca le oferă în mod gratuit, pe toată durata creditului, pachetul de cont curent „Bun venit” astfel încât creditul poate fi obţinut printr-un parcurs 100% online, fără niciun drum  la bancă. Pachetul ”Bun Venit” include un cont curent în lei – în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit VISA în lei (transmis  la adresa de corespondenta indicata pe fluxul de aplicare) şi acces la Mobile Banking.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes