Connect with us
Publicitate

Social

Cea mai tânără victimă COVID-19 din România, un bebeluș de 4 luni din Nocrich, județul Sibiu. Copilul avea multiple și importante comorbidități

Publicat

pe

Bebelușul în vârstă de patru luni a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Sibiu în data de 20 octombrie. Acesta a fost testat atunci pentru noul coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Fiindcă starea lui era gravă și avea și alte comorbidități, micuțul a fost transferat pe secția ATI a spitalului.

Publicitate

„Copilul a venit în data de 20 octombrie și a fost internat direct pe Terapie Intensivă pentru că avea insuficiență respiratorie și starea lui era gravă. Diagnosticul de infecție cu coronavirus i s-a pus în primele 24 de ore. Starea lui s-a agravat și a fost nevoie de ventilație mecanică. Copilul avea multiple și importante comorbidități, iar marți seara din păcate a decedat”, a declarat pentru Ora de Sibiu doctor Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie.

Băiețelul era din localitatea Nocrich, județul Sibiu. Acesta este cel mai tânăr pacient infectat cu COVID-19 decedat în România. Pe secția ATI, mai erau alți doi copii bolnavi de coronavirus, însă micuțul decedat este singurul care a fost și intubat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes