Connect with us
Publicitate

Economic

Cea mai scumpă cameră de Revelion pe Valea Prahovei sare de 8.000 de lei. În Poiana Braşov şi Predeal cele mai scumpe camere sunt 6.000 de lei

Publicat

pe

8.180 de lei este tariful pentru o cameră dublă la hotelul Carpat Inn de patru stele din Azuga, potrivit Booking.com. De acești bani, turiștii vor avea parte de o cameră cu vedere la munte și mese în regim all-inclusive. Pentru cei care doresc ceva inedit de Revelion, pot alege o cazare la cort în formă de iglu. Prețul pentru trei nopți de cazare cu mic dejun este de 4.451 de lei la Wegloo din Azuga.

Publicitate

La Predeal, cea mai scumpă cazare se găsește la hotelul Hera de trei stele. Trei nopți de cazare într-o suită junior la mansardă costă 6.000 de lei pe Booking.com. Micul dejun și cina sunt incluse în acest preț. La hotelul Elexus, se pot rezerva camere duble pentru trei nopți de cazare cu mic dejun la 4.518 lei. Apartamentele unde se pot caza trei persoane costă 6.000 de lei pentru cele trei nopți.

Pentru un Revelion la Sinaia, 6.831 este prețul pentru trei nopți de cazare cu toate mesele incluse la hotelul Peștera Cota 1610 de patru stele. La hotelul Sinaia, de patru stele, o cameră pentru trei nopți costă 3.780 de lei. Micul dejun este inclus în acest preț.

Cea mai scumpă cameră din Poiana Brașov costă 6.000 de lei la Ana Hotels Sport. În preț este inclus și micul dejun. Tarif similar se găsește și la hotelul Ana Hotels Bradul, tot din Poiană. Hotelurile fac parte din holdingul controlat de omul de afaceri George Copos. La House of Dracula, prețul este de 4.000 de lei pentru o cameră, iar în acești bani este inclus și micul dejun, dar și cina, scrie economica.net.

Publicitate

În prezent, la hoteluri se pot caza doar persoanele care pot face dovada vaccinării sau trecerii prin boală se pot caza în unitățile de primire turistică, așa cum a anunțat Raed Arafat luna trecută. Rămâne de văzut dacă autoritățile vor relaxa restricțiile pentru cei care nu sunt vaccinați de Revelion.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes