Connect with us
Publicitate

Economic

Cea mai mare companie privată de servicii poștale și de curierat din Ucraina şi-a deschis un oficiu la Brașov

Publicat

pe

Nova Post, cea mai mare companie privată de servicii poștale și de curierat din Ucraina, se extinde în România. După de a deschis o filială în București, compania a deschis o a doua la Brașov.

Grupul de companii Nova Post din Ucraina se extinde pe piața din România cu o a doua filială. Ucrainenii au deschis un oficiu și la Brașov.

Publicitate

Oficiul activează zilnic și este situat pe adresa: or.  Brașov, str. Brândușelor 72. Clienții pot recepționa și expedia acte și colete de până la 30 de kg către Ucraina, Republica Moldova, dar și pe teritoriul României. Termenul de livrare în Ucraina este de la 5 zile, iar în Republica Moldova  de la 3 zile. Traseul coletului poate fi urmărit în aplicația mobilă. Statutul mișcării coletului se actualizează în fiecare minut.

De la șase luni de la lansare în România, compania a livrat colete pentru mai mult de 8000 de persoane. Investițiile în dezvoltarea afacerii din România au ajuns deja la 200.000 de euro.

Nova Post activează și în alte opt țări din Europa – Polonia, Lituania, Cehia, Germania, Slovacia, Estonia, Letonia, Ungaria. Până la sfârșitul anului 2023, Nova Post se va lansa și în Italia.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes