Connect with us
Publicitate

Sport

Cea mai bună patinatoare a României, braşoveanca Mihaela Hogaș, e gata de Campionatul European de patinaj viteză

Publicitate

Publicat

pe

Patinatoarea de viteză a Coronei, Mihaela Hogaș și antrenorul Bogdan Stănescu au ajuns deja în Olanda, la Heerenveen acolo unde în perioada 16-17 ianuarie se vor desfășura Campionatele Europene de patinaj viteză.

Publicitate

Chiar dacă Mihaela Hogaș a avut o perioadă în care nu a patinat 40 de zile, la începutul acestui an, a participat la un concurs test, unde a scos un timp foarte bun care le dă speranțe pentru sezonul care stă să înceapă. „După o perioada grea în care Mihaela nu a patinat 40 zile, revenirea a fost și mai grea în antrenamentele pe gheață. Și totuși, cu toate aceste dificultăți ne-am antrenat inclusiv de Crăciun și revelion, iar la concursul test de la începutul acestui an, a reușit să obțină un timp foarte bun, stabilind un nou record personal. Avem încredere că forma ei va crește și așteptăm cu nerăbdare să alergăm concursurile internaționale mult așteptate, și anume Europenele si Cupele Mondiale”, a spus Bogdan Stănescu, antrenorul Mihaelei și coordonator al secției de patinaj viteză de la Corona.

La rândul ei, Mihaela Hogaș este fericită că se află la startul unor competiții importante, ea subliniind faptul că adrenalina din această perioadă nu face altceva decât să o motiveze și mai tare. „Abia așteptam acest moment, după multe luni în care nu am simțit emoțiile perioadei competiționale. Am muncit foarte mult pentru aceste concursuri internaționale și sunt fericită că, în condiții mai speciale reușim să ne menținem în top.La Campionatul European și la cele două cupe mondiale îmi doresc să fac noi recorduri naționale și să vin o poziție bună în clasament. Sunt fericită să reprezint România și clubul Corona Brașov la cele importante concursuri ale sezonului și sper din suflet să fac din nou brașovenii mândri de rezultatele pe care le obțin”, a spus Mihaela Hogaș.

După Europene, Mihaela Hogaș va participa la două Cupe Mondiale, în 23-24 ianuarie și 30-31 ianuarie. Cei doi vor rămâne în Olanda până în 1 februarie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes