Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ce spune bărbatul care ieri a găsit un pistol în pădurea de lângă Poiana Braşov. „Erau vreo şase pungi. Suna ca o cutie goală”

Publicat

pe

Autorităţile din Braşov au fost puse pe jar după ce o persoană a sunat la o secţie de poliţie să anunţe că a găsit un pistol într-o pădure de lângă Poiana Braşov. Poliţiştii au mers la faţa locului şi au ridicat arma, una neletală, cu gaz şi încearcă acum să-l găsească pe proprietar, care, cel mai probabil, nu avea autorizaţie pentru ea. 

Ieşit la plimbare prin pădure, cu câinii săi, un bărbat a zărit un pet aruncat pe jos. A mers să-l ridice, pentru a-l arunca la un coş. Atunci a văzut că lângă sticlă erau aruncate şi mai multe sacoşe din plastic. Într-una dintre ele era o cutie, în care a găsit pistolul, transmite observatornews.ro.

„Erau vreo 6 pungi. Suna ca o cutie goală. Am desfăcut prima pungă, a doua, a treia… era o cutie, maro cu negru, am desfăcut-o şi… un pistol.”, spune cel care a găsit arma.

Bărbatul nu a stat mult pe gânduri. A sunat imediat la Poliţie.

Publicitate

„Nu am pus mâna că ştiam, am sunat la Secţia 1 şi asta a fost. Un pistol, că doar am făcut armata. Un pistol negru cu mâner maro. Cu încărcător, da.”, a mai spus omul.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Braşov au mers la faţa locului să vadă despre ce este vorba.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, cadrele de poliţie au stabilit faptul că arma este neletală, cu gaz şi este supusă autorizării. Aceasta, împreună cu muniţia identificată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”, spune Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov:

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi încearcă acum să-l identifice pe bărbatul care şi-a abandonat arma în pădure.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes