Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ce se mai fură prin Braşov? Trei tineri au smuls din asfalt un automat destinat plății taxei de parcare şi au fugit cu el

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Secția 5 de Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu trei persoane în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”

La data de 8 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov  – Secția 5 de Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, de pe strada Uranus, din municipiul Brașov, ar fi fost sustras un automat destinat plății taxei de parcare pentru autoturisme.

În baza sesizări primite, polițiștii Secției 5 au efectuat cercetări, iar în scurt timp, cu sprijinul Serviciului Criminalistic și al Poliției Municipiului Săcele, la data de 11 aprilie au fost identificați și depistați trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, care împreună ar fi sustras automatul de taxare, prin smulgerea acestuia din asfalt.

Astfel, cei trei tineri au fost conduși la sediul secției de poliție, unde, după administrarea probatorului au fost reținuți și introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, pentru o perioadă  de 24 de ore.

Publicitate

Ulterior, tinerii au fost prezentați de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în fata judecătorului de drepturi și libertăți, care a admis propunerea de arestare preventiva a acestora, pentru o perioada de 30 de zile.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora sa fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ainstain 2

    16 aprilie, 2024 at 11:02 am

    inseamna ca ie puternici baetii.
    Da incepe sezonu si incep sa juleasca florile frumoase da pa toate rondurile. Stie ei ce…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes