Connect with us
Publicitate

Entertainment

Ce meseria avea Horia Brenciu înainte de a deveni celebru: „Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei”

Publicat

pe

Publicitate

Braşoveanul Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani, se bucură în prezent de succes atât în plan profesional, cât şi personal. În cadrul unui interviu recent, acesta a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni cunoscut şi apreciat în lumea showbiz-ului.

Pe lângă cariera sa în lumea muzicii, Horia Brenciu a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat în diverse show-uri. În plan personal, cântăreţul are o căsnicie fericită cu Alice Dumitrescu, alături de care îi creşte cu toată dragostea pe cei patru copii, Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, fiicele partenerei sale de viaţă dintr-o căsnicie anterioară.

Horia Brenciu a povestit, pentru okmagazine.ro, ce meserie a avut înainte de a cunoaște celebritatea, dar şi cum a câştigat primii bani.

”Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine. Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul”, a mărturisit Horia Brenciu.

Publicitate

De asemenea, cântăreţul a făcut dezvăluiri şi despre prima sa apariţie pe micile ecrane ca prezentator TV.

”Ţin minte tot! Costumul meu încropit, vânzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregătind ultimele întrebări, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenţi, grila de lumini orbitoare, operatorii, cu camerele lor greoaie, din anii aceia, Doru Dumitrescu, redactorul-şef al redacţiei Jocuri şi Concursuri, care îmi spunea mereu să n-am emoţii şi, nu în ultimul rând, speranţele şi emoţiile tatălui meu, rămas la Braşov… Şi toate acestea se întâmplau înainte de a da „acţiune“ emisiunii concurs Robingo, prima licenţă internaţională din România, filmată la început de septembrie şi difuzată, ulterior, pe 3 octombrie 1993”, a spus el.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes