Connect with us
Publicitate

Social

Ce avem voie să facem de Revelion la Brașov – Sunt interzise mesele festive și petrecerile

Publicat

pe

Publicitate

În acest an, sărbătorile se vor desfășura diferit pentru brașoveni, din cauza pandemiei de coronavirus. Starea de alertă a fost prelungită până în data de 14 ianuarie 2021, ceea ce înseamnă că restricțiile vor rămâne valabile inclusiv în perioada sărbătorilor. Indiferent de metoda aleasă pentru petrecerea Revelionului, trebuie să respectăm măsurile de protecție pentru a limita răspândirea virusului. Conform legii în vigoare, românii nu vor putea să se deplaseze în afara locuinței după ora 23:00. Așadar, în noaptea de Revelion, brașovenii trebuie să rămână în casele lor. De asemenea, sunt interzise artificiile periculoase.

În noaptea de Revelion sunt în continuare în vigoare următoarele măsuri:

  • Este interzisă deplasarea persoanelor în grupuri formate din mai mult de șase persoane care nu fac parte din aceeași familie.
  • Este interzisă organizarea și participarea la evenimente private (mese festive, petreceri etc.);
  • Este interzisă deplasarea cetățenilor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00 pe întreg teritoriul țării, cu excepția situațiilor motivate prevăzute de legislație, iar în localitățile aflate în carantină circulația persoanelor este permisă cu restricțiile stabilite de comitetele locale pentru situații de urgență;
  • Portul măștii de protecție este obligatoriu atât în spațiile deschise, cât și în cele închise.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes