Connect with us
Publicitate

Turism

Cazările în Poiana Braşov vor fi mai scumpe cu 15% în această iarnă faţă de sezonul trecut

Publicat

pe

Vacanțele la munte nu vor fi prea accesibile în această iarnă. Din cauza facturilor majorate, tarifele la cazări vor crește cu 15%, anunță hotelierii din Poiana Braşov. Dacă iarna trecută turiştii plăteau pentru o noapte de cazare într-un apartament aproximativ 550 de lei, în acest an, tariful va ajunge la 650 de lei pe noapte, transmite Digi24.

” Vorbim de un sezon de iarnă în care oricum prețurile sunt putin mai mari, și vorbim de această dată și de adaptarea lor la vremurile pe care le trăim. Însă trebuie să ne gândim că în afară de prețul utilităților care a explodat suntem într-un context pandemic care nu ne permite foarte multe variante.”, spune Roxana Cojocea, președinte Asociația de Turism Poiana Brașov.

„Noi anul trecut nu am scumpit deloc, am vândut la același preț ca în 2019. Dacă ne gândim că în acest an vom avea o creștere de 15% la prețul din 2019, e o creștere naturală, 7% pentru fiecare an.”, spune Gabriel Roşca, manager hotel în Poiana Braşov:

Patronii din HORECA speră ca autorităţile vor adopta măsuri fiscale pentru a-i ajuta să se descurce şi să-şi păstreze angajaţii, mai ales că şi salariul minim pe economie va crește cu peste 10%.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes