Connect with us
Publicitate

Turism

Cazare la butoi sau la cort în centrul Braşovului

Publicat

pe

De câteva zile s-a dat drumul turismului iar mulți oameni abia așteaptă să evadeze din case. Pentru că de 3 luni stăm numai între pereții caselor sau apartamentelor, există și soluții inedite pentru cei care vor să scape de betoane. Dacă aveți de gând să faceţi o scurtă escapadă la munte, vă puteți caza în butoaie de lemn sau în corturi excentrice.

Chiar în centrul Brașovului, ascuns între zidurile vechii cetăți, se află un ansamblu format din 16 butoiașe de lemn unde turiștii se pot odihni fără a fi deranjați. Singurul care te poate trezi din când în când este clopotul Bisericii Negre care este foarte aproape. Cei care ajung aici se pot caza în butoiașe pentru două persoane, iar în mijloc au o terasă unde pot petrece timpul liber.

„Dacă vrei să faci parte dintr-o poveste, cred că e locul ideal. Eşti în centrul oraşului, în spate ai turnul de apărare, deci te simţi în siguranţă”, spune o turistă ajunsă aici.

O noapte de cazare aici începe de la 25 de euro pentru un butoiaș pentru două persoane. Există atât butoiaşe cu paturi separate, dar şi cu pat matrimonial.

Publicitate

„Îi aşteptăm cu drag pe oaspeţi să se bucure de natură, de mult verde, împreună cu animalele lor de companie”, spune Monika Lorincz, managerul locaţiei.

Pentru cei care vor să stea și mai relaxați, există și corturi, tot aproape de centrul orașului, nu doar în inima munților așa cum eram obișnuiţi. O noapte într-un cort complet utilat și încălzit înăuntru, cu pat, scaune, propriul șezlong și propriul hamac costă 165 de lei. Mai mult, aici vă puteți chiar găti singuri într-o bucătărie complet utilată. Aproape tot mobilierul este realizat hand made din lucruri găsite prin casă sau prin pădure, astfel că și atmosfera este una foarte relaxantă, pentru că te simți ca în mijlocul naturii, rupt de orice, însă totuși te afli în centrul orașului.

„Este un loc inedit pentru că este glamping în oraş. Glamping însemnând glamorous camping, deci practic este un camping în care elimini toate părţile neplăcute sau mai dificile, aşa descrrie locul Istvan Kelemen, administratorul locaţiei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes