Connect with us
Publicitate

Eveniment

Caz şocant la Liceul cu Program Sportiv din Braşov! Un elev şi-a ameninţat profesoara că dacă nu primeşte o notă bună publică pe internet fotografii cu fiica ei în ipostaze indecente

Publicat

pe

Publicitate

Un elev de clasa a 7-a și-a șantajat profesoara de istorie, pe care a amenințat-o că dacă nu-i dă o notă mai bună la disciplina pe care o predă va posta pe rețelele de socializare poze cu fiica acesteia în ipostaze indecente.

Profesoara s-a adresat autorităților, dar a anunțat, ulterior, și conducerea școlii. Cazul este unul neobișnuit inclusiv pentru cei de la Inspectoratul Școlar Județean Brașov, transmite Radio România Braşov FM.

„Iată că acest caz este unul oarecum atipic, pentru că e un caz de șantaj de la un elev de clasa a 7-a către un profesor. Ce vă putem spune este că am aflat relativ târziu de această situație, pentru că într-o primă fază doamna profesoară de istorie de la Liceul cu Program Sportiv s-a adresat în mod direct Biroului de Poliției de Siguranță Școlară. La momentul de față vă putem spune că acești doi copii care sunt protagoniștii acestor evenimente sunt transferați la două școli diferite”, spune purtătorul de cuvânt al ISJ, Valentin Bucur.

Elevul șantajist are nota scăzută la purtare. Tocmai de la această decizie a conducerii școlii ar fi degenerat situația.

Publicitate

„Inițial, profesorii de la clasa elevului respectiv au sesizat faptul că elevul deranjează orele, că are un comportament necorespunzător la ore și atunci consiliul profesorilor clasei a decis scăderea notei la purtare și monitorizarea comportamentului elevului. După două sau trei luni de monitorizare au constatat că s-au înrăutățit lucrurile și evident că au rămas, în continuare, cu decizia de a-i scădea nota la purtare chiar la nota patru. Din acel moment lucrurile au degenerat”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISJ, Valentin Bucur.

Poliția Brașov a deschis un dosar în acest caz.

„Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Brașov au fost sesizați cu privire la incident și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt și dispunerii, în consecință, a măsurilor legale ce se impun. În cauză, față de sesizarea primită, a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări, in rem la acest moment, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Cercetările în acest dosar sunt efectuate sub supravegherea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ainstain 2

    10 aprilie, 2024 at 12:42 am

    Sportu dezvolta mintea !
    Ielevii astia ie mai dastepti ca mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes