Connect with us
Publicitate

Eveniment

Caz şocant la Braşov! Un minor de doar 15 ani a violat o copilă de 13 ani, într-o pădure din apropierea centrului oraşului

Publicat

pe

Un minor de doar 15 ani a violat o copilă într-o pădure din Braşov. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în după-amiaza zilei de 13 octombrie 2023, băiatul de doar 15 de ani a forţat-o sub amenințări pe copila de 13 ani într-o zonă împădurită din apropierea centrului municipiului Brașov, unde a întreținut acte de natură sexuală neconsimțite cu aceasta.

La data de 15 octombrie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului minor pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările penale au fost efectuate de către I.P.J. Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea și supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

„Facem precizarea că faza urmăririi penale are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată.

Publicitate

De asemenea, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat presupune existența unei suspiciuni rezonabile, pe bază de probe, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către o persoană și nu este de natură a răsturna prezumția de nevinovăție.”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes