Connect with us
Publicitate

Eveniment

Caz șocant, la Brașov. O profesoară de matematică și-ar fi înjunghiat fiul, iar apoi ar fi încercat să se arunce în fața unui tren. Atât femeia, cât și băiatul ei au ajuns la spital cu răni grave

Publicat

pe

Sătulă de certurile dese cu fiul ei, care are probleme psihice, o profesoară de matematică din Brașov a recurs la un gest extrem. După un scandal monstru izbucnit în propriul apartament, femeia l-ar fi înjunghiat pe cel căruia i-a dat viață, iar mai apoi ar fi încercat să își pună capăt zilelor. Planul dascălului a eșuat, iar acum atât ea, cât și fiul ei se află în spital.

Profesoara de 60 de ani care locuia cu fiul ei, în vârstă de 34 de ani, diagnosticat cu probleme psihice, a ajuns în vizorul polițiștilor. În urmă cu câteva zile, femeia și băiatul ei s-ar fi luat la ceartă, iar într-un moment de disperare, mama și-ar fi atacat fiul cu un cuțit. Apoi, dascălul de matematică a mers aproape jumătate de kilometru pe jos până la calea ferată, acolo unde ar fi încercat să sară în fața unui tren. Profesoara a fost lovită, dar nu mortal. Martorii care au asistat înmărmuriți la momentul șocant au alertat autoritățile.

„Victima prezenta un traumatism cranio cerebral cu plagă și era conștientă, i s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului de către personalul medical, iar ulterior aceasta a fost transportată la spitalul județean Brașov”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

În scurt timp și blocul în care locuia femeia cu fiul său a fost împânzit de polițiști. Bărbatul înjunghiat a sunat la 112 și a anunțat că este rănit. Tânărul a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la spital.

Publicitate

„Plăgi la nivelul abdomenului, antebraț și mână stângă. Pacientul părea cu un retard psihic, nu a putut să dea detalii, era singur, aflat la domiciliu”, a spus Steluța Coțiu, director medical la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov.

Ce s-a întâmplat exact în apartament este, în continuare, un mister. Nici profesoara, dar nici fiul ei nu au fost încă audiați de polițiști din cauza stării de sănătate precare. Vecinilor nu le vine să creadă că femeia ar fi fost în stare să recurgă la un astfel de gest.

„Mi se pare că e tragic, vă dați seama. Știu că doamna e profesoară, știu că vin foarte mulți copii la dânsa pentru meditații. Băiatul este bolnav, cu probleme psihice, dar mai mult nu știu că nu l-am mai văzut de un an și ceva pe copil”, a spus o vecină.

„Nu mi se pare ok, vă dați seama, ce pot să zic. E ciudat, nu s-a mai întâmplat așa ceva”, a completat un alt vecin.

Atât profesoara, cât și fiul ei au suferit răni grave și au ajuns pe masa de operație.

„În acest moment, pacientul este pe secția de chirurgie generală, în ușoară ameliorare, conștient, cooperant. Mama a ajuns la spital după un accident feroviar. La momentul de față se află pe secția de chirurgie toracică, este în ușoară ameliorare, dar încă nu este în afara oricărui pericol”, a declarat Romeo Boancă, medicul coordonator al UPU Brașov.

După ce starea de sănătate a celor doi se va stabiliza, atunci anchetatorii vor putea să o audieze pe profesoară, dar și pe fiul ei. Abia apoi procurorii vor stabili și pentru ce infracțiuni vor continua cercetarea penală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes