Connect with us
Publicitate

Eveniment

Caz şocant într-un centru de plasament din judeţul Braşov. O copilă a fost agresată sexual de un angajat al centrului

Publicat

pe

Publicitate

Situaţie cât se poate de gravă la un centru de plasament din judeţul Braşov. O copilă minoră, care se afla în îngrijirea centrului a fost forţată de un angajat al instituţiei să întreţină relaţii sexuale cu ea. Fata a fost agresată două zile la rând, în 16 şi 17 august, însă procutorii abia acum au aflat de caz şi l-au închos pe făptaş. Acesta este acuzat de agresiune sexuală şi racolare de minori în scopuri sexuale, iar acum a fost arestat pentru 30 de zile.

„La data de 16.08.2021, inculpatul, angajat la un centru de plasament din zona Brașovului, a obligat-o pe una dintre persoanele minore cazate la locația respectivă să îi presteze un act de natură sexuală.

La data de 17.08.2021, inculpatul i-a solicitat aceleiași persoane vătămate minore să îi presteze un nou act sexual la o oră ulterioară.

Inculpatul a fost reținut, fiind propus pentru arestare preventivă. Prin încheierea din data de 23.12.2022 a Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov s-a admis propunerea parchetului și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    25 decembrie, 2022 at 9:56 am

    De ce este acuzat de ,,agresiune sexuală,, și nu de VIOL?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes