Connect with us
Publicitate

Eveniment

Caz șocant, în Brașov. Un bărbat a fost lovit cu un lanț de fier și amenințat cu cuțitul de doi hoți care au dat spargerea în locuința lui

Publicat

pe

Printr-un adevărat coșmar a trecut un brașovean care s-a trezit în casă cu doi indivizi care voiau să dea spargerea. Anchetatorii spun că în seara zilei de 10 noiembrie, doi bărbați au pătruns în curtea unei locuințe din Brașov, iar ulterior au intrat și în casă. Acolo au fost surprinși de proprietar, dar hoții nu s-au temut. Ba chiar au început să îl lovească cu bestialitate pe proprietarul locuinței și l-au amenințat cu cuțitul.

Publicitate

„Cele două persoane l-au lovit în mod repetat cu un lanț de fier, i-au pus un cuțit la gât și i-au cerut să le indice unde sunt banii. Proprietarul a reușit să scape profitând de separarea temporară a celor doi, precum și de un scurt moment de neatenție, însă cele două persoane au reușit să fugă de la fața locului cu suma de 10.000 lei și un telefon mobil”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

După ce a reușit să scape de agresori, victima a anunțat poliția, iar anchetatorii au intrat imediat pe fir. Principalii suspecți au fost depistați și reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi au ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Judecătorii au decis să îi trimită pe suspecți în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Iată soluția instanței:

Publicitate

„Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin. (1) C.pr.pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) şi art. 202 alin. (1), (2), (3) şi (4) lit. e) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpaţilor MIRON BELA, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 rap. la art. 234 alin. (1) lit. a), d) şi f) C.pen. şi NEAGU SILVIU MARIUS, , cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 rap. la art. 234 alin. (1) lit. a), d) şi f) C.pen., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.11.2022 şi până la data de 11.12.2022, inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor. În temeiul art. 275 alin. (6) C.pr.pen., onorariile avocaţilor din oficiu, în cuantum de 680 lei fiecare, rămân în sarcina statului şi se avansează Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. În temeiul art. 275 alin. (3) C.pr.pen., celelalte cheltuieli judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Poliția Municipiului Brașov – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes