Connect with us
Publicitate

Eveniment

Caz revoltător la Braşov! Doi părinţi şi-au bătut băiatul de 4 ani, până l-au băgat în spital, pentru că nu era cuminte la grădiniţă

Publicat

pe

Caz șocant petrecut pe 20 noiembrie 2023, într-o locuință din municipiul Brașov, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 28 de ani, şi-au bătut băieţelul în vârstă de 4 ani. Motivul declarat a fost unul de-a dreptul revoltător, copilul ar fi avut un comportament considerat neadecvat la grădiniță.

Publicitate

Conform informațiilor transmite de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, cei doi părinți şi-au lovit repetat copilul cu palmele în zona feței, în zona lombară și în zona fesieră, cauzându-i leziuni traumatice semnificative. Aceste leziuni necesită un număr considerabil de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Ieri, 22 noiembrie 2023, cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Braşov a aprobat propunerea Parchetului de arestare preventivă pentru 30 de zile a ambilor părinți implicați în acest incident îngrozitor.

Mama copilului a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile, iar soţiul ei a ajuns după gratii, în arest preventiv, tot pentru 30 de zile.

Publicitate

Investigația penală a fost condusă de Secția 2 Poliție Brașov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Cei doi inculpați vor trebui să răspundă în fața legii pentru acuzațiile de violență asupra propriului copil, iar societatea a fost alertată asupra gravității situației.

Situația minorului este monitorizată de autorități, iar el primește îngrijiri medicale pentru recuperare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes