Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Catherine Zeta-Jones va ajunge la Bran pentru a filma „Wednesday”, o continuare a celebrei pelicule „Familia Addams”

Publicat

pe

Catherine Zeta-Jones va petrecere câteva luni în România. Alături de alte vedete de la Hollywood, soția lui Michael Douglas face parte din distribuția viitorului film ”Wednesday”, o continuare a celebrei pelicule ”Familia Addams”.

Din distribuția filmului regizat ce celebrul Tim Burton, nominalizat la Oscar pentru ”Corpse Bride” şi ”Frankenweenie”, face parte actorul român George Burcea. Actorul îl va interpreta ape Lurch, servitorul familiei Addams. Actrița Gwendoline Christie, cunoscută pentru rolul Brienne din serialul Game of Thrones, intră în rolul Larissei Weems, rivala Morticiei Addams, iar în rolul lui Gomez Addams va fi actorul Luis Guzman.  Scenariul urmăreşte aventurile lui Wednesday Addams, care, între timp a crescut şi este studentă.

Catherine Zeta-Jones va juca alături de George Burcea

Tim Burton va filma în România noul serial ”Addams Family”. Wednesday este o producție a celebrei case de filme MGM Television, iar Burton va fi producător executiv al mult așteptatei producții

Publicitate

Cunoscut pentru mari producții cinematografice precum ”Batman”, ”Batman Returns”,”Edward mâini-de-foarfece”, ”Charlie și fabrica de ciocolată”, Tim Burton va filma în mai multe locuri, în studiourile cinematografice de la Buftea, dar și la Castelul Bran, dar și Castelul Peleș. În urmă cu 5 ani, Tim Burton (62 ani) a venit în România alături de actorul său preferat, Johnny Depp, dar și Alice Cooper, transmite money.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes