Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Catherine Zeta-Jones este cazată la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Predeal. Ce pretenţii a avut actriţa care filmează pentru „Familia Addams – Wednesday” în preajma Braşovului

Publicat

pe

Catherine Zeta-Jones şi-a făcut o impresie foarte frumoasă despre România şi a promis că va reveni ori de câte ori va avea ocazia. Starul din „Masca lui Zorro” şi din musicalul „Chicago”, filmează de o lună în România pentru producţia „Familia Addams – Wednesday”, atât la Bucureşti, cât şi la munte. Vedeta americană a fost cazată în Predeal la un hotel de patru stele, cu un SPA superb.

Publicitate
Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Luis Guzmán şi celebrul regizor Tim Burton se află în România de mai bine de o lună.

Filmările pentru „Familia Addams – Wednesday” sunt programate să aibă loc timp de şase luni, în mai multe locuri din ţară, iar serialul va fi lansat la finalul anului 2022. Au filmat la Bucureşti, dar şi la munte, iar întreaga echipă a fost cazată la un hotel de patru stele din Predeal, într-un peisaj mirific.

Totul s-a întâmplat în mare discreţie, pentru ca fanii acestora să nu afle detalii şi informaţii. Totuşi, turiştii care au fost cazaţi la hotelul Elexus Predeal i-au putut vedea pe o parte dintre ei la restaurant. Singura care nu a dorit să coboare, cerând discreţie maximă, a fost însăşi Catherine Zeta-Jones.

O singură dată a servit masa în restaurant, iar atunci bodyguardul ei a fost atent să nu fie fotografiată sau deranjată scrie click.ro.

Publicitate

Diva în vârstă de 52 de ani s-a bucurat de luxul şi de confortul apartamentului în care a fost cazată, un apartament imens care costă 300 de euro pe noapte, dar şi de SPA-ul generos cu piscina exterioară.

Soţia celebrului actor Michael Douglas a cerut în mod special preparate culinare pe bază de legume, aceasta fiind vegetariană, deşi meniul resortului este cunoscut datorită delicateselor pe bază de carne de vânat.

A fost servită în cameră de către personalul pus la dispoziţie pentru ea şi şi-a făcut prezenţa doar în sala de conferinţe, acolo unde echipa de filmare, în frunte cu Tim Burton, s-a întâlnit pentru indicaţiile regizorale. Dacă Catherine nu a fost atât de sociabilă, iată că nu se poate spune acest lucru despre colegii săi de platou.

Luis Guzman şi fiul lui, Cemi Guzman, sau regizorul Tim Burton au fost recunoscuţi imediat de fani, care au dorit o amintire cu artiştii, dar şi cu o parte din echipa hotelului care i-a găzduit mai multe nopţi. Andreea Achiţei, patroana hotelului din Predeal, a fost încântată să aibă asemenea musafiri.

„Ne bucurăm că am fost gazde pentru întreaga echipă de filmare. S-au simţit foarte bine la noi şi ne-au promis că revin. Catherine este o divă în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat managerul pentru Click.

Publicitate

În pauzele de filmare, echipa a vizitat locurile superbe de pe Valea Prahovei, iar actriţa Catherine Zeta- Jones s-a îndrăgostit de Castelul Peleş, despre care a spus „Dacă aş fi o prinţesă, aici mi-aş dori să locuiesc”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes