Connect with us
Publicitate

Turism

Cât plătesc românii pentru un sejur la munte, de Crăciun. Preţurile din Poiana Braşov, Predeal şi Sinaia

Publicat

pe

Hotelierii de la munte au lansat mai multe oferte pentru românii care speră ca măcar anul acesta să se bucure de zăpadă pe pârtiile de schi.

Publicitate

În Predeal, un pachet turistic pentru minivacanța de 1 Decembrie pentru trei nopți variază între 1.517 lei/pers/sejur la un hotel de 4 stele și 838 lei/pers/sejur pentru un hotel de 3 stele, cu cină tradițională,  în timp ce în Băile Felix, tarifele sunt cuprinse între 1403 lei/pers/sejur la un hotel de 4 stele cu pensiune completă și băuturi incluse și 911 lei/pers/sejur 3 nopți, pachet cu demipensiune, transmite adevarul.ro.

De Crăciun, un sejur de trei nopți în Sinaia variază între 1.607 lei/pers/sejur la un hotel de 4 stele, cu masă festivă de Crăciun și cine tradiționale și 728 lei/pers/sejur la un hotel de 3 stele.

Tot de Crăciun, pentru litoral de această dată, prețul unui pachet turistic de trei nopți pentru un hotel de 4 stele este de 1592 lei/pers/sejur, cu demipensiune și acces la SPA, cu o reducere de 10% până pe 30 noiembrie.

Publicitate

Pentru Revelion, în Delta Dunării, un pachet turistic variază între 1.306 lei/pers/sejur cu cină festivă pentru noaptea dintre ani și acces la toate facilitățile resortului pentru un hotel de 5 stele și 1.768 lei/pers/sejur pentru un hotel de 3 stele, pensiune completă, cu băuturi și foc de tabără.

Pentru zona de munte, de Revelion, în Poiana Brașov, tarifele pleacă de la 1.415 lei/pers/sejur la o unitate de 3 stele, cu mic dejun și pot ajunge la 5.691 lei/pers/sejur cazarea într-o suită cu cine festive, premii, muzică live și numeroase surprize.

La mare căutare sunt și stațiunile balneo și de munte consacrate, ponderea vânzărilor pentru anul în curs fiind de 65% pentru balneo, datorită creșterii interesului pentru turismul de sănătate și al pachetelor de servicii complete și 20% pentru zona de munte.

Primele trei stațiuni balneo pentru vacanța de iarnă din acest an, în rândul turiștilor BIBI Touring, care a implementat în România conceptul „Înscrieri Timpurii“, sunt Băile Felix, Călimănești Căciulata și Băile Balvanyos, cu o creștere de 17% față de perioada similară a anului trecut, în timp ce în zona de munte principalele vânzări au fost pe stațiunile Predeal, Poiana Brașov și Sinaia, cu o creștere de 5% până în prezent.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes