Connect with us
Publicitate

Turism

Cât costă vacanța de Paște pe Valea Prahovei. Oferta include cină festivă, muzică live și acces gratuit la spa

Publicat

pe

Publicitate

Cei care încă nu și-au făcut planuri pentru vacanța de Paște pot alege ca destinație stațiunile de pe Valea Prahovei. Hotelierii au anunțat că ofertele includ cine festive, muzică live, acces gratuit la spa, saună și jacuzzi.

Cum de Paște, meteorologii au anunțat că valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice perioadei, planurile de vacanță pentru Paște ar putea include și o drumeție la munte.

Cu trei săptămâni înainte de Paște, ofertele de cazare în stațiunile de pe Valea Prahovei sunt multiple. Pe site-urile de profil sunt numeroase oferte.

1200 de euro pentru patru nopți la un hotel de patru stele

Publicitate

Prețurile pleacă de la 250 de lei/noapte pentru o cameră dublă la o pensiune din Bușteni, însă pot ajunge la aproape 6000 de lei/ pachet patru nopți pentru închirierea unui apartament într-un hotel de patru stele din Sinaia.

La un hotel de trei stele din Sinaia, prețul pentru un pachet de 3 nopți este de 2800 de lei/cameră dublă, iar pentru un pachet de patru nopți/cameră dublă standard+pat suplimentar costul ajunge la 3300 lei.

Pe lângă serviciile de cazare, prețul include mic dejun tip bufet, cadou surpriză la check-in, dar și dejun festiv tradițional și OpenBar, transmite observatorulph.ro.

Cină festivă, acces gratuit la SPA, saună și jacuzzi

În funcție de pachetul ales, turiștii pot avea parte de mic dejun inclus, tratație tradițională în cameră, cină festivă de Paște și acces gratuit la SPA, saună și jacuzzi.

În ofertele postate pe site-urile de profil, hotelierii au anunțat că turiștii vor fi întâmpinați cu ouă roșii, cozonac și vin, iar în duminica de Paște nu vor lipsi muzica live și activități pentru cei mici.

Cei care doresc să petreacă Paștele la munte în compania prietenilor au posibilitatea să închirieze o vilă. Prețul în acest caz este de 3000 de lei/noapte – închiriere integrală, condiția în acest caz fiind că se poate închiria clădirea pentru cel puțin două nopți.

La o altă pensiune din Sinaia cazarea fără masă, pentru 5 nopți este de 135 lei/zi/persoană, cu mențiunea că oferta este valabilă pentru minimum 15 persoane.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes