Connect with us
Publicitate

Economic

Cât costă cazarea la pensiunea lui „Coco” de la Compact, din Ghimbav. Vedetele muzicii rock care s-au cazat aici

Publicat

pe

Adrian Tinca, ”Coco” de la trupa Compact și-a transformat propria casă din într-o pensiune turistică dedicată în special iubitorilor rock-ului.

Publicitate

Situată la 5 kilometri de centrul istoric al Brașovului, la Ghimbav, pensiunea chitaristului bass este locul preferat al multor muzicieni și formații, când turneele lor ajung și în zona Brașovului. S-au odihnit în confort  cei de la Holograf, Iris, Cargo, Florin Chilian, dar și colegii săi din trupa de istorie a pop-rock-ului românesc, Compact (Adrian Ordean ori Costi Cămărășan). Locul găzduiește multe imagini unice din istoria popularului grup din care face parte dar și instrumente muzicale ce au aparținut trupeților trecuți în neființă, transmite money.ro.

Cât costă cazarea la pensiunea rock a lui Coco de la Compact de lângă Brașov! ”Vila Rock” are șase camere duble, toate având propria baie, dar și un living, curte spațioasă, foișor și loc pentru grătar, și poate fi închiriată în totalitate (12 adulți) la 1600 lei pe noapte. Prețul unei camere matrimonială este de 250 lei pe noapte.

De 17 ani sub Compact, Adrian ”Coco” Tinca a avut timp de afaceri proprii. Rockerul are propria firmă de sonorizare, scentehnică și soluții pentru evenimente sub care a dus la bun sfârșit sute de întâlniri și spectacole publice ori private.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes