Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Castelul Bran se pregăteşte de Halloween

Publicat

pe

Castelul Bran este în toiul pregătirilor pentru petrecerea de Halloween, ce va avea loc la sfârșitul acestei luni.

În cel mult o săptămână, Castelul Bran va primi și decorurile specifice sărbătorii, după cum au anunțat reprezentanții castelului, transmite Radio România Braşov FM.

“Ne întoarcem la scenariul din 2019: tur de zi, cu obloanele trase, cu ceva decoruri și efecte, de la ora 9.00, până la ora 16.00, când se face ultima intrare; tur de seară, de la ora 17.00 până la miezul nopții, când se face ultima intrare. Avem tot felul de personaje așezate sau dispuse în diferite camere ale castelului, decoruri, efecte vizuale și sonore. Cina de la Casa de Ceai este deja sold out, deși are 2 sloturi, unul de la ora 19.00, celălalt de la ora 22.00. Va fi și deja celebra petrecere de Halloween, în cortul amplasat în Parcul Regal”, a precizat directorul de marketing al Castelul Bran, Alexandru Prişcu.

Castelul Bran se află pe locul 15 într-un top al celor mai frumoase castele din Europa, potrivit europeanbestdestinations.com.

Publicitate

„Am văzut și noi în această dimineață articolul. Ca de fiecare dată, indiferent de publicație și indiferent de traficul pe care aceste publicații îl asigură, noi ne declarăm fericiți și onorați. E un semn de cunoștință pentru efortul pe care îl depune întreaga echipă”, a adăugat Alexandru Prișcu.

În același top, pe locul 12 se află Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes