Connect with us
Publicitate

Turism

Casa Prințului Charles din Viscri, deschisă pentru cei care vor să se cazeze în ea. Cei care vor să stea în patul prinţului plătesc cel puţin 100 de euro

Publicat

pe

Directorul Fundației Prințului Charles în România, Eugen Vaida, a anunțat că una din proprietățile prințului din Viscri, imobilul de la numărul 163, va fi deschis publicului, informează Turnul Sfatului

Publicitate

”O mulțumire și o bucurie enormă: casă  ASR Prințul de Wales din Viscri a fost deschisă de curând publicului. Am preluat coordonarea din România a Prince’s  Foundation cu gândul că vom putea face din această casă un loc al viziunii ASR asupra României, a patrimoniului și a biodiversității ei. Așadar, veți putea vedea expozițiile școlilor de vara de arhitectură, “florilegiumul” ce conține desene cu majoritatea speciilor de floră din Transilvania, magazinul de produse  tradiționale amenajat cu sprijinul Profi România, grădinile aromatice și de legume îngrijite de copiii din Viscri iar la sfârșitul turului sper să apreciați ceaiul de la cafeneaua amenajată în șopronul gospodăriei”, a transmis Vaida pe pagina sa de Facebook.

Camerele pot fi închiriate cu prețuri începând de la 104 euro, se arată pe site-ul imobilului. Pe Tripadvisor, însă, nu mai este valabilă nicio dată în următoarele luni.

Camerele costă între 104- și 124,- Euro/noapte. Mic dejun continental complet costă alți 7 euro. Prânzul compus din 3 feluri de mâncare costă 15 euro, iar cina – 20 de euro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes