Connect with us
Publicitate

Administrație

Casa de Pensii Brașov s-a modernizat. Instituția are o centrală telefonică nouă, dar brașovenii pot face de acum și programări online

Publicat

pe

Publicitate

Pentru a mai reduce din cozile interminabile la ghișeele instituției, Casa de Pensii Brașov a creat o platformă de programări online pe site-ul www.casadepensiibv.ro/programari-online/. Brașovenii care vor să își rezolve o problemă pot accesa pagina de internet unde își pot face o programare extrem de facil. Nu este nevoie de autentificare, iar odată completate câmpurile cu datele personale, oamenii vor primi un e-mail de confirmare care conține informații despre formularele și actele necesare pentru depunerea cererii lor. Singurul serviciu pentru care nu se pot face programări online este cel pentru biletele de tratament.

Casa Județeană de Pensii are și o nouă centrală telefonică cu ajutorul căreia a fost rezolvată problema obținerii de informații. Până acum, angajații instituției făceau față cu greu numărului mare de apeluri, iar contribuabilii așteptau zeci de minute ca să poată vorbi cu un operator.

Noua centrală telefonică permite preluarea unui număr de 10 apeluri simultan care sunt redirecționate în funcție de opțiunea apelantului, la unul dintre compartimentele funcționale din cadrul Casei de Pensii.

„Dorim să facem mențiunea că la telefon nu putem oferi informații cu caracter confidențial, precum cuantumul pensiei pe care o încasează o persoană, data plății sau modalitatea de plată a drepturilor de pensie sau alte asemenea informații. La telefon se vor putea obține doar informații cu caracter general precum procedura și actele necesare obținerii drepturilor ce se acordă de către instituția noastră”, au declarat reprezentanții Casei Județene de Pensii Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes