Connect with us
Publicitate

Administrație

Casa de Asigurări de Sănătate Brașov are un nou director

Publicat

pe

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Brașov (CJAS) are un nou manager, stabilit în urma unui concurs pe post. Conducerea CJAS Brașov va fi coordonată de Ancuța Daisa, care și până acum a lucrat în instituție, conducât Direcția Relații Contractuale. Daisa a trecut de concursul organizat în iunie de Casa Națională de Asigurări de Sănătate în cele 34 de județe, unde în prima încercare, în mai, fie nu s-au prezentat candidații, fie aceștia nu au reușit să obțină minim 7.00.

Ancuța Daisa, care este jurist cu experiență de 25 de ani în sistemul asigurărilor de sănătate, a câștigat postul, obținând media 85,13 puncte (77,55 la proba scrisă și 93 la interviu). Ea a și fost numită pe funcție deja, prin Ordinul președintelui CNAS nr. 655/01.07.2021.

La acest concurs pentru desemnarea noului manager al CJAS, Brașovul a mai avut un candidat, care a obținut 59,75 la testarea scrisă, astfel că nu mai trecut prin proba interviului. Din cauza GDPR, numele celui de-al doilea candidat nu este cunoscut, fiind anonimizat.

CASJ Brașov a fost condusă, din octombrie 2018, de comisar-șef (r) Sorin Melinte, care a făcut carieră în Poliție până în 2016, apoi a lucrat la DSP Brașov, unde s-a ocupat, mai bine de un an, de achiziții publice.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes