Connect with us
Publicitate

Economic

Casa celui mai vechi bancher din Transilvania transformată în hotel și scoasă la vânzare pentru 2,95 milioane de euro

Publicat

pe

Casa chitic din Brașov

Antreprenorul brașovean Emanuel Chitic, care cumpără clădiri istorice, valoroase le recondiţionează și le vinde ca produs imobiliar sau cu adaosul unei funcții turistice sau de retail, are, în prezent la vânzare, un hotel boutique de pe strada Nicolae Bălcescu din Brașov și o vila-pensiune din Predeal pentru care cere 2,95 milioane de euro și, respectiv, 525.000 euro, transmite Economica.net.

Hotelul din Brașov scos la vânzare cu aproape 3 milioane de euro a aparținut celui mai vechi bancher din Transilvania și a fost refăcut de la fundație. Proprietatea, promovată de SVN România, are 25 camere și circa 1.300 mp.

„Noi nu vindem din cauza pandemiei, ci pentru că acesta e business-ul. Clădirile pe care le cumpărăm, le consolidăm și le refacem de la fundație. Am putea discuta pentru vânzarea vilei din Predeal, dar în general nu prea negociem. Avem mulți bani băgați în aceste clădiri”, declară antreprenorul pentru economica.net.

Acesta cumpără clădiri vechi, istorice pe care apoi le renovează şi le vinde ori pe piaţa imobiliară, ori profitând de potenţialul de centru de servicii în general ospitaliere al acestora.

Publicitate

Materialul realizat de economica.net îl puteți găsi integral aici.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes