Connect with us
Publicitate

Turism

VIDEO / Cartelele de acces pentru instalațiile pe cablu din Poiana Brașov vor putea fi încărcate online. Programul pilot va fi testat până la finalul acestui sezon de schi

Publicat

pe

Publicitate

Începând de mâine, turiștii care vor să practice sporturile de iarnă în Poiana Brașov nu vor mai fi nevoiți să stea la coadă pentru a-și cumpăra ski-pass-uri sau cartele cu puncte. Municipalitatea demarează un proiect pilot care le va permite sportivilor de ocazie să încarce abonamentele online.

De pe site-ul www.skibv.ro turiștii își pot crea un cont care presupune doar introducerea adresei de e-mail. Sistemul va genera un link de confirmare, iar apoi utilizatorii își vor putea seta o parolă pentru a se înregistra în cont. Apoi, cu ajutorul aplicației, oamenii vor putea să cumpere orice pachet de puncte, dar și abonamente valabile pe una sau mai multe zile. Plata se face online, iar în câteva secunde cardul devine activ.

Cardurile se pot încărca doar cu puncte de acces, urmând ca în sezonul următor să fie accesibile și abonamentele pe zile sau ore și să fie disponibile mai multe funcții ale aplicației, ca, de exemplu, verificarea soldului, tot online. Până atunci, verificarea se poate face doar la ghișee, după prima activare prin porțile de intrare.

„Calitatea pârtiilor, dimensiunile lor, diversitatea gradelor de dificultate, sistemul de transport pe cablu fac din Poiana Brașov principala destinație pentru iubitorii de schi și snowboard. Tocmai de aceea, încercăm să creștem calitatea serviciilor pe care le oferim în fiecare an. Una dintre problemele cu care se confruntau schiorii era că pentru a urca în masiv, trebuia să aștepte de două ori, să își încarce ski-passurile, apoi să aștepte să urce în telegondolă. O altă problemă era a celor care schiau în partea superioară sau pe Lupului inferior și, dacă li se terminau punctele, erau nevoiți să coboare la casieriile de la telecabine și telegondolă. Începând de mâine, ei își vor putea achiziționa on-line puncte la instalațiile pe cablu pe platforma on-line, www.skibv.ro. Aceasta funcționează ca un program pilot și asigură posibilitatea încărcării cu puncte, iar din sezonul următor va fi funcțională și opțiunea achiziționării de abonamente pe ore sau zile și consultarea soldului de pe cartelă. Pe lângă reducerea timpilor de așteptare și a aglomerației la ghișee, platforma mai prezintă și avantajul că utilizatorul acestui sistem de încărcare nu plătește nimic în plus, iar punctele deja existente pe cartelă nu mai sunt pierdute la o nouă reîncărcare“, a declarat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Publicitate

Pârtiile din masivul Postăvarul sunt în stare excelentă. Stratul de zăpadă în partea superioară a muntelui măsoară între 60 și 100 de centimetri, iar la bază depășește 40 de centimetri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes