Connect with us
Publicitate

Util

Care sunt traseele RATBV cu cei mai mulţi călători care nu fac bilet

Publicat

pe

Publicitate

În perioada imediat următoare angajații Serviciului Control ai RATBV vor demara o serie de acțiuni de verificare cu precădere pe liniile pe care, în ultima vreme, au fost depistați cei mai mulți călători fără bilete sau abonamente. În urma controalelor efectuate pe liniile din Municipiul Brașov și zona metropolitană, am constatat că numărul cel mai ridicat de călători frauduloși se înregistrează pe traseele cu indicativele 14, 15, 25, 28, 29, 320, 620, dar nu numai acestea.

Conducerea RATBV este conectată la evoluțiile sociale și economice din țara noastră și este conștientă de dificultățile, cu precădere de ordin financiar, ce au apărut pentru mulți dintre utilizatorii sistemului de transport public, însă solicită înțelegere din partea călătorilor. În lipsa validărilor, adică a plății călătoriilor efectuate, evoluția sistemului de transport public oferit de RATBV nu se poate îmbunătăți, iar sarcina pe bugetele primăriilor deservite va fi tot mai mare, putând afecta alte servicii ale comunităților locale.

În ultimii ani, RATBV, susținută de Primăria Municipiului Brașov, a îmbunătățit semnificativ transportul public din Brașov, pe de o parte prin achiziția a 105 autobuze Menarini, a 51 de troleibuze Solaris, a 60 de autobuze electrice SOR, a 10 autobuze electric-hibride Mercedes Benz, toate noi, iar pe de altă parte prin menținerea prețurilor la bilete și abonamente la valori cât mai mici. Vă amintim că de mai bine de trei ani, mai exact de la 1 ianuarie 2019, în urma unor eforturi semnificative făcute atât de societate, cât și de municipalitate prețul titlurilor de călătorie în municipiul Brașov a rămas nechimbat în condițiile în care costurile cu energia și carburanții au cunoscut o creștere semnificativă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes