Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Caravana Blood Network ajunge la Braşov. În weekend cei care donează sânge primesc bilete gratis la UNTOLD sau Neversea

Publicat

pe

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea, îi așteaptă din nou pe eroi să salveze vieți și să se bucure de experiențe de neuitat la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. La Brașov caravana va ajunge în acest weekend, pe 21 şi 22 mai. Aceasta va fi amplasată pe strada Republicii.

Publicitate

Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, campania de donare de sânge Blood Network se desfășoară în 2022 a început pe 14 mai şi se derulează până pe 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din țară și în caravanele mobile. Nevoia de sânge pentru salvarea de vieți persistă în spitalele din țară. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unități de sânge.

Sâmbătă, 21 mai, și duminică, 22 mai, caravana mobilă BLOOD NETWORK se va afla în Brașov, pe strada Republicii, între orele 08.00-14.00.

Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date ,,Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON din partea Kaufland România. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, la prețul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe).

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes