Connect with us
Publicitate

Turism

Canionul şi Tiroliana 7 Scări se redeschid pentru vizitare şi utilizare

Publicat

pe

Publicitate

Începând cu data de 27 aprilie 2024 obiectivele turistice, Canionul 7 Scări şi Tiroliana 7 Scări, se vor deschide pentru vizitare si utilizare!

Turiștii pot traversa acum Canionul folosindu-se de sistemul de nouă scări metalice și pasarele, care a fost complet renovat pentru siguranța turiștilor de orice vârstă.

Interiorul Canionului este caracterizat de cele 7 trepte cu înălțimi cuprinse între 2,5 și 15 metri care se transformă în cascade atunci când volumului Pârâului 7 Scări crește.

Cea mai înaltă cascadă dintre cele 7 numără 35 de metri, fiind un spectacol al naturii. Traversarea Canionului durează cel mult 30 de minute.

Publicitate

Turistul poate traversa canionul cu multă ușurință, având la dispoziție sistemul complet renovat și modernizat, care cuprinde acum nouă scări de metal securizate și platforme ajutătoare.

Nu este necesar un echipament performant. Copiii, în schimb, vor străbate canionul doar însoțiți de un adult. În timpul iernii, nu este permisă intrarea în Canion.

Canionul 7 Scări este atracția principală din împrejurimile Brașovului. Situat în partea de vest a Munților Piatra Mare la altitudinea de 948 de metri, Canionul este alcătuit din mai multe chei sculptate în calcar jurasic.

În continuare, se pot observa urme ale evoluției morfologice recente. Denumirea de „7 Scări” se datorează celor șapte trepte care s-au format în urma rupturilor de versant.

Atunci când volumul Pârâului 7 Scări crește, treptele se transformă în cascade pe cât de impresionante, pe atât de liniștitoare.

Programul, tarifele si regulamentele sunt disponibile pe www.canionul7scari.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes