Connect with us
Publicitate

Administrație

Când va fi inaugurat spitalul modular Covid – 19 de la Braşov

Publicat

pe

Spitalul modular din Brașov, care va primi pacienți infectați cu coronavirus, s-ar putea deschide joi. Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, au explicat pentru DC News că lucrările sunt aproape finalizate. 

Publicitate

„Contractul a fost derulat de către Spitalul Județean de Urgență. 21 august a fost termenul de execuție. Intenția noastră este ca joi să deschidem spitalul modular. În prezent se lucrează la montarea echipamentelor medicale”, a explicat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov pentru sursa citată.

„Noi am trimis echipamentele deja. În mod normal urmează să se deschidă curând. Eu când am fost acolo, lucrările erau spre finalizare. S-au trimis toate echipamentele”, a declarat Raed Arafat, pentru DC News. 

Spitalul Modular din Brașov are o capacitate de 28 de paturi, 14 fiind de terapie intensivă. Brașovul se află pe locul patru în țară în ceea ce privește numărul infecțiilor cu coronavirus. Până astăzi s-au înregistrat 4256 de cazuri.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes