Connect with us
Publicitate

Economic

Când se deschide Farmacia Tei din Braşov. Surprize pentru clienţii care ajung aici în prima zi

Publicat

pe

Publicitate

Farmacia Tei anunță deschiderea unei noi locații în Brașov, pe data de 19 iunie 2024. Noua farmacie va fi situată pe strada Zaharia Stancu, nr. 2A, în Cartierul Coresi, și promite să aducă aceeași gamă variată de produse și servicii de calitate care au consacrat brandul.

Noua locație va oferi clienților posibilitatea de a aduce rețetele compensate și de a descoperi o diversitate de suplimente alimentare, tehnică și aparatură medicală, precum și produse pentru îngrijirea personală. În plus, Farmacia Tei din Brașov va introduce și o categorie dedicată animalelor de companie, oferind astfel o gamă completă de produse VET.

În ziua inaugurării, clienții care vor efectua achiziții de peste 100 de lei vor beneficia de o surpriză specială. Prețurile produselor vor fi aceleași ca în celelalte locații Farmacia Tei, atât fizice cât și online.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tureatca Vasile

    19 iunie, 2024 at 12:55 pm

    Nu știu cine a fost cu ideea de a renunța la spațiul de pe str. Matei Basarab din Brasov,deoarece în Brasov nu este suficienta farmacia Tei din cartier Tractorul.Aveti un preț mediu cu 7-10% fata de cealalte 2 lanțuri mari de farmacii din Brasov(ma refer la prețul cu card de fidelitate la cele 2 lanțuri de farmacii).După părerea mea dacă nu deranjez cu minim 4-5 farmacii Tei pe Brasov bine direcționate pe cartiere luați la ceilalți concurenți 40-50% din clientela.Avand în vedere ca clientela farmaciilor sunt batranii foști industriași al Brașovului care nu au pensii mari(sau speciale) si pentru economisirea a câțiva zeci de lei la retete va prefera dar renunță sa vina din cartier Noua sau alt cartier la aproape 8-10 km.Scuze dacă va plictisesc.Urare-Sa va mearga bine la Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes