Connect with us
Publicitate

Interviurile Brasov.net

Când ești bun, ești în tot timpul anului, nu doar de sărbători. Interviurile Brasov.Net – Ediția Specială de Crăciun

Publicat

pe

Ne mai despart doar câteva zile de probabil cea mai îndrăgită perioadă a anului – Crăciunul. În oraș s-au aprins luminițele, iar mulți dintre noi suntem prinși în renumita goană pentru cadouri, meniuri, rezervări, liste de invitați și altele. Spunem „mulți dintre noi” și nu „toți” pentru că unii au alte priorități pe lista lor de sărbători. Printre ei, și Laura Popeea, președinta Fundației Comunitare Brașov și invitata Mădălinei Csiki în ediția specială de Crăciun a Interviurilor Brasov.net – De vorbă despre tine.

Publicitate

În cei peste 6 ani de activitate, instituția a reușit să finanțeze 170 de proiecte, din domenii dintre cele mai diverse – sănătate, educație, știință, proiecte sociale și comunitare. Doar anul acesta, Fundația Comunitară Brașov a obținut finanțări de 200 de mii de dolari. Printre cei care au pus umărul sunt atât oameni simpli, cât și companii implicate pe termen lung în programele ONG-ului.

Toți oamenii sunt generoși în mod natural și toți sunt buni și empatici, spune Laura. Doar că de la sentimente la fapte mai sunt câțiva pași de trecut. Care sunt blocajele întâmpinate de cei care ar vrea să facă o faptă bună, dar nu au curaj să bage mâna în buzunar, cum funcționează ONG-urile și cât de mare este nevoia de implicare – afli dintr-un interviu despre bunătate, caritate și filantropie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes