Connect with us
Publicitate

Sport

Campionatul Naţional de Fotbal al Fermierilor la Cheile Grădiştei

Publicitate

Publicat

pe

Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor, organizat de Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR), se încheie azi cu etapa finală ce are loc la Cheile Grădiștei – Fundata.

Publicitate

Cele 8 echipe calificate în ultima fază a competiției reprezintă 3 regiuni agricole importante ale țării, și anume, zona de Sud, județele Ialomița și Constanța, zona de Vest, județul Timiș, și zona de Est, județul Iași.

Cheile Grădiștei – Fundata, 5 mai 2022: Maria Group și Sporting Agro (Slobozia), Fertillia și Aldahra Agricost (Constanța), VestAgro Timișoara și PoliAgro (Timișoara), Agronils și Miracolul Naturii (Iași) sunt echipele care s-au calificat în etapa finală a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor (CNFF). Competiția este dedicată iubitorilor și amatorilor de fotbal din rândul membrilor APPR și a provocat fermierii să schimbe terenul agricol cu cel de fotbal.

CNFF a pornit de la nevoia de a arăta cine sunt fermierii României și cât de mult sunt implicați în comunitățile locale. Mediul rural reprezintă o provocare pentru dezvoltarea proiectelor sociale și culturale, dar fermierii sunt acolo și se implică activ.în susținerea cluburilor sportive, a taberelor de creație, a școlilor și a programelor sociale, educaționale și artistice. Implicarea lor a dus la rezultate reale, iar CNFF este unul din proiectele care mobilizează oamenii și companiile din agricultura românească.

Publicitate

Echipele clasate pe primele 3 poziții vor fi răsplătite cu medalii de aur, argint și bronz, iar câștigătoarea marelui trofeu al Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor va primi o excursie de o săptămână în Statele Unite ale Americii unde vor vizita mai multe ferme din vestita regiune Corn Belt (Centura de Porumb a Americii). Marele premiu este oferit de compania Corteva România.

De asemenea, la finalul competiției, vor fi acordate alte trei trofee, după cum urmează:

  • Golgheterul Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor acordat jucătorului cu cel mai mare număr de goluri înscrise
  • Veteranul Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor acordat jucătorului cu cea mai înaintată vârsta și care a jucat cel puțin 10 minute
  • Cel mai bun portar al Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor acordat de către organizatori în urma analizei tutror meciurilor.

Toate meciurile de fotbal se desfășoară cu spectatori. Suporteri ai celor 8 echipe calificate în faza finala a competiției și-au anunțat deja prezența la eveniment.

„Este o bucurie pentru noi că încheiem glorios a doua ediție a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor în acest cadru frumos din Cheile Grădiștei – Fundata. Entuziasmul cu care fermierii noștri au îmbrățișat și au susținut această competiție încă de la început ne-a motivat să le oferim experiențe frumoase atât jucătorilor, cât și suporterilor lor. Ne-am propus să cultivăm spiritul de echipă, competiția și fair play-ul și, pe lângă toate acestea, am fost martori la sudarea unor legături puternice între jucătorii rivali în teren, dar parteneri și colaboratori în viața de zi cu zi. Putem spune cu mândrie că această competiție a devenit o tradiție și ne gândim deja la ce vom aduce nou anul viitor”, a declarat doamna Alina Crețu, Director Executiv APPR.

În competiția din acest an s-au înscris 288 de fermieri, membrii APPR, cu vârsta minimă de 18 ani.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes