Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Campioana judeţului se stabileşte pe teren. Corona transferă la foc automat cu gândul la Liga 3

Publicat

pe

Secţia de fotbal a clubului Corona Braşov nu a pierdut timpul în această pauză forţată cauzată de pandemia de Covid-19.

Astfel, secţia condusă de Adrian Szabo a reuşit câteva transferuri foarte importante în perspectiva unei viitoare promovări în eşalonul al treilea fotbalistic al ţării. Este vorba despre fostul portar „stegar” Daniel Mutu, care şi-a terminat contractul cu Cetate Râşnov şi a semnat încă din iarnă un contract cu formaţia antrenată de Călin Moldovan.

Apoi, tinerii şi talentaţii Lingurar şi Nechita de la Precizia Săcele şi-au dat şi ei acordul şi vor evolua pentru Corona începând cu sezonul viitor. Nechita este golgeterul la zi al campionatului judeţean cu 21 de goluri marcate în cele 18 etape jucate din sezonul acesta.

Nu în ultimul rând, a semnat cu formaţia „galben-albastră” şi Ştefan Nicolau, un mijlocaş central braşovean de mare perspectivă care a evoluat în ultima perioadă la SR Braşov.

Publicitate

Toate aceste mişcări de trupe de la Corona capătă un sens, chiar dacă toţi aceşti jucători transferaţi nu vor putea evolua pentru echipa braşoveană decât din sezonul următor.

Până atunci, aşa cum ne-a declarat preşedintele AJF Braşov, Octavian Goga, campioana judeţului Braşov „se va decide în urma unui baraj asemănător cu cel de promovare în liga a 3-a. Adică, primele 3 clasate (n.r. – Precizia Săcele, Corona şi Colţea) vor juca un triunghiular, păstrându-şi numărul actual de puncte sau fiindu-le înjumătăţite, asta decidem până vineri, iar campioana va merge la barajul de promovare”. Datele acestor partide vor fi stabilite până vineri, dar cu siguranţă ele se vor disputa după 15 iulie 2020.

Decizia AJF-ului braşovean vine ca urmare a anunţului făcut de Guvernul României care a stabilit noi norme pentru desfășurarea activității fotbalistice din țară, valabile de la 1 iulie. Astfel, vor fi permise organizarea și desfășurarea antrenamentelor și cantonamentelor colective în grupuri de maximum 10 persoane, pentru ligile inferioare, inclusiv de amatori, cu respectarea condițiilor stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului și sportului și ministrului sănătății.

foto: romaniansoccer.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes