Connect with us
Publicitate

Social

Campanie de donare de sânge la Râşnov. Sunt aşteptaţi toţi cei care vor să salveze vieţi

Publicat

pe

Digi24 cheamă din nou românii să salveze vieți printr-o simplă donare de sânge în cadrul celui mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților.

Peste 3.000 de români au fost donatori pentru viață în cadrul proiectului care se va desfășura pe tot parcursul acestui an. Până acum, campania “Avem același sânge” a ajuns în 13 județe, transmite digi24.ro.

Pe 23 iunie 2023, campania “Avem același sânge” ajunge în județul Braşov, oraşul Râşnov, şi în municipiul Giurgiu. Acțiunile vor fi organizate cu ajutorul personalului medical de la Centrele de Transfuzie.

Pe 23 iunie 2023, campania “Avem același sânge” va fi în două județe simultan:

Publicitate
  • În judeţul Braşov, unde donarea de sânge va avea loc în oraşul Râşnov, la sediul primăriei, între orele 8:00-13:00.
  • În județul Giurgiu, unde donarea de sânge va avea loc în municipiul Giurgiu, la Teatrul “Tudor Vianu”, între orele 8:00-15:00.

Alături de comunitatea din Braşov va fi jurnalista Digi24 Ana-Maria Păun, care va transmite în direct evenimentul de donare, iar la Giurgiu va fi jurnalista Carla Tănasie.

Cu ajutorul Parteneriatului Digi 24 – UMF “Carol Davila” continuăm și studiul național privind cuantificarea riscului la evenimente cardiovasculare și evaluarea calității somnului, în rândul donatorilor de sânge.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes