Connect with us
Publicitate

Administrație

Camera Deputaţilor a votat ca 15 noiembrie să devină Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987. Legea merge la promulgare

Publicat

pe

Publicitate

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind declararea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987. S-au înregistrat 290 de voturi ‘pentru’ şi o abţinere.

Parlamentul, preşedintele României, Guvernul, autorităţile administraţiei publice centrale şi locale structurile asociative neguvernamentale interesate organizează manifestări prilejuite de comemorarea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, prevede proiectul.

Fondurile necesare pentru comemorarea diverselor evenimente ale Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987 pot fi asigurate şi din bugetele locale sau din bugetul autorităţilor şi instituţiilor publice.

Pe 2 iunie, Senatul a adoptat proiectul, în calitate de prim for sesizat, iar votul de miercuri al Camerei Deputaţilor a fost decizional. Prin urmare, legea merge la promulgare.

Publicitate

15 noiembrie 1987, în imagini

Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987 va deveni zi oficială în România

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes