Connect with us
Publicitate

Eveniment

Călugărul chiliei din masivul Postăvarul, acuzat de tentativă de viol. Fața bisericească a încercat să forțeze o enoriașă să întrețină relații sexuale

Publicat

pe

Gest șocant făcut de călugărul chiliei din masivul Postăvarul. În loc să aibă grijă de o enoriașă venită să îl viziteze, preotul a pus la cale un plan diabolic. După ce a bătut bine, fața bisericească a început să facă avansuri femeii de 34 de ani care se afla în vizită. Pentru că ea l-a refuzat pe preot în repetate rânduri, acesta a uitat de credință și reguli și s-a năpustit asupra victimei.

Publicitate

„La data de 11.09.2023, o persoană de sex feminin în vârstă de 34 de ani s-a deplasat la o chilie aflată pe masivul Postăvaru pentru a îl vizita pe inculpat, călugăr în vârstă de 57 de ani. Pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă ar fi insistat ca persoana vătămată să rămână peste noapte și, ca urmare a refuzurilor repetate, a încercat să întrețină raporturi sexuale neconsimțite cu aceasta. În cadrul incidentului, victima a fost agresată fizic și a reușit să scape profitând de un moment de neatenție”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Când a simțit că este în siguranță femeia a alertat poliția, iar oamenii legii au mers imediat la chilie unde l-au săltat pe călugăr și l-au dus la audieri. Procurorii au decis să îl rețină pe suspect pentru 24 de ore, iar apoi l-au prezentat magistraților de la Judecătoria Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Iată soluția instanței:

Publicitate

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. În baza art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Croitoru Vasile pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 12.09.2023 până la 11.10.2023. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului din oficiu rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

Călugărul este cercetat acum pentru tentativă de viol și riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes