Connect with us
Publicitate

Social

Călătorii care circulă cu trenurile CFR vor putea cumpăra biletele online. Un nou sistem de plată a fost implementat de compania de căi ferate

Publicat

pe

Compania CFR Călători se digitalizează și începe să ofere servicii potrivite anului 2022. Nu este vorba despre schimbarea trenurilor sau creșterea vitezei pe anumite tronsoane de cale ferată, ci oferă călătorilor posibilitatea de a-și cumpăra biletele online.

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru creșterea gradului de digitalizare și accesibilitate, CFR Călători a implementat sistemul xSell-mobile la nivelul întregului personal de tren. Acest fapt permite emiterea legitimațiilor de călătorie, rezervarea automată a locurilor, scanarea legitimațiilor, validarea biletelor online și a titlurilor metropolitane prin intermediul dispozitivelor mobile.

Personalul de tren este dotat cu dispozitive compuse din aparate mobile dotate cu NFC (pentru plata cu card contactless) și capabilități de scanare a codurilor de bare / coduri QR, precum și imprimante termice pentru tipărirea biletelor. Finalizarea implementării acestei soluții permite vânzarea online în trafic intern a legitimațiilor de călătorie la toate trenurile CFR Călători.

În plus asigură o servire mai rapidă și mai facilă a călătorilor în tren și reducerea timpului limită stabilit pentru achiziționarea biletelor online până în momentul plecării trenului din stația de îmbarcare.

Publicitate

Achiziţionarea biletelor online este posibilă de pe site-ul www.cfrcalatori.ro și prin aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” disponibilă în toate magazinele de aplicații: Google Play, Apple AppStore și Huawei AppGallery.

CFR Călători recomandă pasagerilor să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție din graficul unei zile și să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație, utilizând următoarele canale:

Online de pe www.cfrcalatori.ro;

  • Din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”;
  • De la automatele de vânzare bilete din gări;
  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR Călători;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes