Connect with us
Publicitate

Cultural

„Călătoria Talentelor” a ajuns la a cincea ediție. Evenimentul va avea loc vineri, la Centrul Cultural Reduta

Publicat

pe

A cincea ediție a evenimentului „Călătoria Talentelor” are loc în această săptămână, la Centrul Cultural Reduta. Proiectul este organizat de Asociația „Zâmbește pentru Viitor” și finanțat de Primăria Municipiului Brașov, în cadrul proiectelor culturale, cu 45.813 de lei. Gala finală va avea loc în data de 23 noiembrie 2022, începând cu ora 14.00, și vor participa copii și tineri proveniți din centrele de plasament și din mediile defavorizate din județul Brașov și din țară. Copiii vor cânta, vor dansa și își vor demonstra talentul artistic, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiați.

Publicitate

„Asociația Zâmbește pentru Viitor derulează și în acest an proiectul „Călătoria talentelor” care este aflat la cea de-a cincea ediție, fiind al doilea an consecutiv în care este finanțat de către Primăria Municipiului Brașov. În cadrul acestui proiect, tinerii vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile, să se exprime și să se manifeste artistic și creativ pe scena de la Centrul Reduta și să lege prietenii cu alți tineri din centrele de plasament”, a explicat Flavia Boghiu, viceprimar al municipiului Brașov.

La această ediție s-au înscris 114 copii și adolescenți din comunitatea brașoveană și din țară, cu diferite talente artistice, provenind de la asociații non-guvernamentale, fundații private sau din instituții de stat.

„Este al doilea an când Primăria Municipiului Brașov finanțează proiectul Călătoria talentelor. Este o binecuvântare pentru noi ca organizație și pentru copii, pentru că pot să își arate talentul, pot să își dezvolte abilitățile, cunosc Brașovul și au parte de tot felul de workshop-uri în dezvoltarea lor personală și pentru gestionarea emoțiilor și încrederea de sine. E una din cheile de succes ca să ajungi acolo unde îți dorești. Călătoria talentelor este la a cincea ediție, și s-au implicat foarte mulți oameni din domeniul muzicii, dansului, desenului sau al altor talente artistice, care vin să susțină acești copii”, a precizat Rupi Gabor, președintele Asociației Zâmbește pentru Viitor.

Publicitate

Concurenții vor fi îndemnați să cunoască Brașovul, li se vor înmâna hărți pe care vor fi notate punctele de atracție și vor fi conduși la Muzeul Civilizației Urbane, la Muzeul de Istorie din Piața Sfatului și la Muzeul de Artă. Anul aceasta aduce și ceva nou față de edițiile anterioare: după încheierea activităților turistice, se va organiza, împreună cu copiii, un flashmob în Piața Sfatului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes