Connect with us
Publicitate

Social

Călătoria cu trenul, un adevărat pericol de infectare cu Covid-19. Autorităţile întârzie să reglementeze condiţiile din gări şi trenuri

Publicat

pe

După ce săptămâna trecută v-am prezentat în ce condiţii se circula în trenul internaţional Braşov – Budapesta, iată că astăzi adevarul.ro arată situaţia incredibilă întâlnită în trenul Braşov-Bucureşti. Din cauza faptului că autorităţile nu au reglementat condiţiile de călătorie cu trenul, gările şi trenurile se pot transforma în adevărate focare de infecţie cu noul coronavirus.

„În weekendul abia încheiat, după cum povestesc martori care au călătorit, vineri după-amiază, de la Bucureşti spre Braşov (cu plecare la ora 15.10), într-un compartiment de opt locuri erau exact opt persoane, aflate la câţiva centimentri distanţă una faţă de cealaltă”, scrie adevărul.ro.  

„Toate cele opt locuri ale compartimentului clasa a doua din trenul spre Braşov erau complete, astfel că disconfortul resimţit din cauza celor 40 de grade de afară şi a lipsei aerului condiţionat era şi mai mare. Călătorii stăteau în picioare şi pe hol, iar toate compartimentele vagonului în care am călătorit erau pline fiecare cu câte opt persoane. Primul loc s-a eliberat la Ploieşti, aşa că până la Câmpina  am fost doar şapte călători“, a declarat Elena Alexandru, o tânără care a călătorit în trenul respective pentru sursa citată.

Continuarea reportajului îl puteţi citi aici.

Publicitate

foto: adevarul.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes