Connect with us
Publicitate

Social

Un brașovean, filmat în timp ce fuma chiar în mijlocul unui autobuz – RATBV ia în considerare de a nu mai porni din stații autobuzele în cazul în care în mașini intră călători care nu poartă masca

Publicat

pe

Publicitate

Șoferii mijloacelor de transport în comun ale RATBV, dar și călătorii se confruntă cu tot mai multe probleme de la o zi la alta. Un gest care a stârnit revoltă a fost surpins zilele trecute într-un autobuz din Brașov. Un călător a fost fotografiat în timp ce fumează în interiorul vehiculului, anunță stirileprotv.ro.

Martorii spun că individul ar fi urcat în autobuz fără mască. S-ar fi așezat pe un scan și și-ar fi aprins o țigară, asta deși mijlocul de transport în comun era plin cu călători. Ba mai mult, în loc de scrumieră, individul a folosit scaunele din fața sa, care erau libere, pentru a arunca scrumul. Abia când mașina ajuns la capăt de linie, o femeie l-a anunțat pe șofer de gestul bărbatului.

Indignat, șoferul l-a pus pe călătorul certat cu bunul simț să curețe scaunele, iar apoi individul a fost lăsat să plece. În mod normal, amenda în astfel de situații este cuprinsă între 100 și 500 de lei.

Din cauza călătorilor indisciplinați, conducerea RATBV SA se gândește la posibilitatea de a nu mai porni din stații autobuzele în cazul în care în mașini intră călători care nu poartă masca. Vehiculele de transport în comun își vor relua călătoria abia după ce șoferii constată că toți călătorii respectă regulile de protecție împotriva Covid-19.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes