Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cai furaţi şi vânduţi la Braşov de către doi hoţi care s-au dat „negustori cinstiţi”

Publicitate

Publicat

pe

Doi bărbaţi, din comuna Stoeneşti, din judeţul Argeş, au fost reţinuţi fiind acuzați de furtul a patru cai. Hoții au vândut trei dintre animalele furate în Braşov, acolo unde au pozat în negustori cinstiţi! După ce au încasat banii s-au făcut nevăzuţi, iar noii proprietari au rămas şi fără animale şi fără bani după ce poliţiştii au descoperit totul! 

Publicitate

Dosarul de furt calificat a fost instrumentat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, relatează curier.ro.

Oamenii legii au fost sesizaţi că în noaptea de 20 spre 21 iulie au fost furați patru cai. Hoţii au profitat de faptul că animalele au fost lăsate nesupravegheate la păscut, în zona Mateiaş şi le-au furat. „În urma activităților desfășurate de polițiști, trei dintre cele patru cabaline au fost recuperate, de pe raza județului Brașov și au fost restituite proprietarilor. După administrarea probatorului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior, au fost prezentați de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.” a transmis IPJ Argeş.

Poliţiştii au găsit trei dintre caii furaţi, în judeţul Braşov, acolo unde hoţii i-au vândut. Noii proprietari au rămas fără cai după ce poliţiştii au ridicat animalele ca să le înapoieze proprietarilor. Ca să îşi recupereze banii, aceştia vor trebui să se constituie părţi civile în dosarul întocmit pe numele hoţilor. Autorii furtului sunt Adrian T. de 32 ani, din comuna Stoenești și Costinel B., de 27 ani din comuna Valea Mare Pravăț.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes