Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Cadou de la RATBV pentru toți piticii din Brașov. Timp de 10 zile va circula „Autobuz al copiilor”

Publicat

pe

Cadou de la RATBV pentru toți copiii din Brașov și pentru cei care, la începutul lunii viitoare, vor vizita Brașovul: timp de 10 zile, între 1 și 10 iunie, un ”Autobuz al copiilor” decorat și colantat pe gustul micuților ce va circula pe un traseu special! Mai mult, pe 1 iunie zona din fața Rectoratului (Livada Poștei) va deveni principala zonă de distracție pentru micuții din Brașov, petrecerea cu muzică, face-painting, dulciuri, animatori fiind oferită gratuit de RATBV.

Publicitate

Astfel, în primele zece zile ale lunii iunie, RATBV pune la dispoziția copiilor, și a părinților dacă vor să-și însoțească micuții, un autobuz care va circula zilnic în intervalul orar 16.15 – 19.45, pe traseul Livada Poștei – Castanilor – Livada Poștei, într-o călătorie gratuită, fără opriri în stații, dar cu multe jucării și baloane amplasate în autobuz, precum și cu muzică pe gustul celor mici. Vor fi câte opt plecări în cursă, în fiecare zi, din Livada Poștei, de la peronul al doilea din fața Casei Baiulescu, la orele: 16.15; 16.45; 17.15; 17.45; 18.15; 18.45; 19.15 și 19.45. Doar la prima cursă, cea din 1 iunie de la orele 16.15, copiii vor fi însoțiți și de Minnie și Mickey Mouse.

Marea distracție, înainte sau după plimbarea cu ”Autobuzul copiilor”, va fi în Livada Poștei, în fața clădirii Rectoratului, în ziua de 1 iunie, între orele 16.00 și 19.00, acolo unde Minnie și Mickey Mouse îi așteaptă pe toți ce vor să simtă cu adevărat atmosfera de sărbătoare a copiilor. În calitate de gazdă, RATBV își așteaptă oaspeții cu muzică, dulciuri, baloane, animatori care își vor arăta măiestria în face-painting, posibilitatea de a face fotografii cu cele două personaje de benzi desenate. ”Cele două evenimente din Livada Poștei, de pe 1 și 10 iunie, precum și întreaga perioadă în care va circula acest autobuz vor fi cu siguranță surprize plăcute, bucurii adevărate, sincere pentru copii. Iar prin demersul nostru, care este o continuare, practic, a acțiunilor începute iarna trecută, cu Autobuzul lui Moș Crăciun, exact acest lucru am dorit să obținem: zâmbete de la cei mai mici dintre călătorii noștri. Atât ei, cât și părinții lor vor înțelege că deplasarea cu mijloacele de transport public din Brașov este plăcută și sigură”, a declarat directorul general al RATBV, Marian Geman.

Așa cum călătoria cu ”Autobuzul copiilor” se prelungește până pe 10 iunie și surprizele pentru ce mici se întind tot până atunci: RATBV inițiază un concurs cu premii constând în jucării, invitații gratuite la Rezervația de zimbri de la Vama Buzăului și diplome. Concret, între 1 și 6 iunie, inclusiv, în ”Autobuzul copiilor” vor fi amplasate două cutii, în partea din față a mașinii, în care concurenții vor putea depune, pe coli A4, eseuri sau desene / picturi având drept tematică transportul public: despre cum își imaginează transportul sau autobuzul viitorului. Desenele sau eseurile (maxim o față a unei coli A4) vor fi depuse în cele două cutii dedicate (una pentru desene, alta pentru eseuri), având grijă ca pe verso să fie înscrise numele și prenumele autorului, precum și un număr de telefon al autorului / părintelui, pentru a putea fi invitat, dacă va fi cazul, la decernarea premiilor. Toate desenele și eseurile vor fi postate pe pagina de Facebook a RATBV în dimineața zilei de 7 iunie, iar câștigătorii vor fi desemnați prin cumularea unui număr cât mai mare de ”like”-uri primite între 7 iunie, ora 09.00 și 8 iunie, ora 09.00. Cei mai buni și mai ”votați” trei desenatori și trei eseiști, desemnați de către vizitatorii paginii de Facebook a RATBV, vor fi premiați în data de 10 iunie 2023, de ”Ziua Transportatorului”, între orele 15.00 și 16.00, în Livada Poștei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes