Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un râu. Un braşovean de 19 ani l-ar fi aruncat în apă. Legiştii vor să vadă dacă a fost omorât sau a murit înecat

Publicat

pe

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 30 de ani din comuna argeșeana Corbi, dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică. A fost găsit fără suflare, marți la amiază, în râul Doamnei.  

Publicitate

Încă de la dispariția lui, sătenii vorbeau despre o posibilă crimă. După două zile de căutări, cele mai sumbre supoziții s-au adeverit.

Tânărul s-a dus la sfârșitul săptămânii trecute vizită la un unchi, în comuna Domnești. Sâmbătă seara a plecat, după ce ar fi primit un telefon. S-a dus la un bar din comună, unde a stat până târziu, iar apoi n-a mai fost de găsit. Tatăl l-a dat dispărut abia luni şi tot atunci au început cercetările. O cameră de supraveghere din centrul comunei l-a surprins pe tânăr împreună cu alți 4 băieți, îndreptându-se spre podul peste râul Doamnei. Surse din cadrul anchetei spun că acolo tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale cu unul dintre ei, un minor de 13 ani. Din primele date, un alt băiat din grup, de 19 ani, s-ar fi înfuriat după ce a fost refuzat și l-a luat la bătaie, după care l-ar fi aruncat în apă, anunţă stirileprotv.ro.

“Din verificări s-a stabilit că cel în cauză ar fi avut un conflict cu mai multe persoane, cei cu care acesta a avut un conflict au fost identificați și la acest moment se află la sediul poliției, pentru cercetări.”, a spus Ag. Șef. principal Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, pentru PRO TV.

Publicitate

Principalul suspect este un cioban din Brașov, în vârstă de 19 ani.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Argeș, fac cercetări pentru infracțiunea de omor. Anchetatorii vor stabili care dintre cei 4 tineri au fost implicaţi direct. Iar medicii legiști, dacă tânărul a fost întâi ucis și apoi aruncat în apă sau dacă a murit înecat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes